Ah, skit oxå!!!!

Var inne på LB-hus hemsida igår och kollade in hur "vårt" hus ser ut nu för tiden.... Ingen bra idé!!!
Någon väldigt listig (hatten av för den) arkitekt har lyckats göra tvättstugan någon kvadrat större. Så alla som känner mig vet att nu kommer jag för evig tid gnälla på vår tvättstuga och avunsjukt tänka på alla lyckliga med den större varianten. Insåg just här och nu att det låter som dagens-ilands-problem men ändå!
Annar verkar allt flyta på fint. "Våra" byggjobbare måste tycka vi är värsta drömmen den här veckan. Jag och "Erra" ligger sjuka här hemma så de får jobba ifred! :)
Jag hoppas jag mår bättre snart så jag får åka dit och snoka lite...
Själva huset är beräknat att anlända den 24 september. Tokspännande!!!!
                      Stora Snuviga Kramar
                                                 Malin

Lite bilder från fixet med grunden!! 31/8 - 8/9


Tomten!!


  Så här såg tomten ut i början på sommaren. När byggarna kom i slutet på augusti växte där en liten skog!!


Från husdröm till svennebananverklighet!

Hej hallå!!
Nu äntligen ska jag försöka komma igång med bloggen om vårt hus. Att det tillslut skulle bli ett husbygge var väl inget vi tänkt från början. Vilka är vi då? Jo, det är jag som skriver, Malin och min man Erik. Vi har varit tillsammans sen hedenhös ungefär och vi är olika som natt och dag. En riktig drömkombo om man ska försöka enas om sin livs största investering! :) Vi började med att prata om vad för slags hustyp vi skulle vilja ha. Redan där körde det ihop sig. Jag ( som av mina vänner kallas "dramaqueen" o gärna tar i från tårna) såg framför mig ett riktigt modernt "in your face" funkishus med enorma fönster o takhöjd som skulle göra kungen avis! Erik bar på något enklare visioner. Han tyckte att ett frächt trähus var det bästa alternativet. Så vi kollade allt på till salu marknaden och förstod rätt snart att där inte fanns nåt som vi ville ha. Då ändrade vi riktning och började titta på möjligheten att bygga nytt. Efter att vi plöjt oss igenom högvis med huskataloger och rådfrågat vår omgivning (och vår bank ska väl tilläggas) föll vårt val på LB-huset Ugglan Classic. Ska jag vara ärlig tror jag att husmodellen idag är något förändrad och heter något annat men i vintras hette den Ugglan Classic. En fin tomt hittade vi i Kumla och så var saken biff, vi skulle bli med nybyggt hus! Och nu, efter vad som kändes som en evighet, är bygget igång. Jag som så gärna hade skaffat ett stort funkishus har ända från början kallat huset för "Dockhuset" pga av dess storlek men tro mig jag är mer än nöjd med vårt val. Så nu ska jag försöka hänga med i svängarna och skriva om hur det går för oss (eller byggarna kanske man ska säga) och lägga upp bilder så att ni som är nyfikna får ta del av den här resan!!!

Massa kram

Malin


RSS 2.0